Blog

Vedd észre, ha átvered magad!

Vedd észre, ha átvered magad!

Az egyik legjobb dolog, amit tehetünk az, hogy megoldásokat és lehetőségeket keresünk magunk körül minden esetben, amikor úgy érezzük, szűk a mozgásterünk. Tény, hogy azok az emberek boldogulnak jobban az (…)

Engedd magad lazítani!

Engedd magad lazítani!

Jellemzően felnőttekkel dolgozom együtt, és bár sokan azt feltételeznék róluk, hogy ők már biztosan teljesen kifejlett személyiséggel rendelkeznek, ez sokszor nincs így. Nagyon oda szoktam figyelni az „energiákra”, amiket egyes (…)

Hogyan tűzz ki célokat?

Hogyan tűzz ki célokat?

A célok kitűzése az első lépése annak, hogy olyan minőségű életet élj, amire valóban vágysz. Ez azt jelenti vajon, hogy célok nélkül nincs élet? Természetesen van, de ha nem tűzünk (…)

Transzgenerációs sérüléseink

Transzgenerációs sérüléseink

A környezetünk nagyon erős hatást gyakorol ránk, ha akarjuk, ha nem. Beleszületünk egy családba, ami része egy tágabb értelemben vett családnak – nagyszülők, unokatestvérek stb. Mindez eleme egy vagy több (…)

Miért ne pazarold az időd?

Miért ne pazarold az időd?

Egy kis településen nőttem fel, ahol egy viszonylag alacsony létszámú általános iskola működik. Sokakat személyesen, másokat látásból ismertem azon tanulók közül, akik a felettem lévő évfolyamokra jártak. Mielőtt elindultam volna (…)

Légy jó magadhoz akkor is, amikor motivált vagy!

Légy jó magadhoz akkor is, amikor motivált vagy!

Sokunkat lenyűgöznek a hatalmas emberi teljesítmények. Hihetetlen látni  élsportolókat, hallgatni nagyhatású előadókat, üzletembereket, kiváló  segítőket, humoristákat, művészeket, ezermestereket, olyan párokat és  szülőket, akik látszólag könnyedén veszik a mindennapok akadályait.  Amikor (…)

Írj, vagy hívj bizalommal!

Nem tudod, hogyan kezdj neki? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk