Valós önbecsülés

A VALÓS ÖNBECSÜLÉS A NYITJA MINDEN POZITÍV VÁLTOZÁSNAK, AMI AZ ÉLETÜNKBEN BEKÖVETKEZHET.

Akkor érezzük, hogy valós önbecsüléssel rendelkezünk, ha azt mondjuk, amit teszünk, és azt tesszük, amit mondunk. Mindeközben nem érzünk félelmet és szégyent, mert tudjuk, úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk.

Te mennyire érzed magad szerencsésnek amiatt, hogy önmagad lehetsz? Hányszor jut eszedbe az, hogy soha senkivel sem cserélnél? Ha elégedett vagy azzal, aki vagy, akkor gratulálok! Ha nem, akkor se bánkódj, az önbecsülésed növelése hozhatja el azt a pozitív változást, amire már régóta vártál.

Minden változás az önbecsülésünkben azzal kezdődik, hogy a hibáinkon túl elkezdjük észrevenni az erősségeinket és értékeinket is. Sokszor ez nehéz feladat, mert annyira beszűkült a figyelmünk, hogy csak azt vesszük észre, amit értéktelennek tartunk önmagunkban. Bővebben olvashatsz a témában a lenti bejegyzésekben. Kívánom, hogy építsd fel önmagad!

Események

Bejegyzéseim

Engedd magad lazítani!

Engedd magad lazítani!

Jellemzően felnőttekkel dolgozom együtt, és bár sokan azt feltételeznék róluk, hogy ők már biztosan teljesen kifejlett személyiséggel rendelkeznek, ez sokszor nincs így. Nagyon oda szoktam figyelni az „energiákra”, amiket egyes (…)

bővebben

Írj, vagy hívj bizalommal!

Nem tudod, hogyan kezdj neki? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk